Організація поминок в Кiровоградi | Кропивницькому

Поминки

Поминальні обіди є невід'ємним звичаєм на похоронах. Поминки проводяться як в день похорону, так і в наступні роки після смерті людини (9-й день після смерті, 40-й день, 1 рік). На поминках друзі і родичі покійного згадують про нього і висловлюють свою скорботу, пам'ять і повагу по покійному. Організувати поминальну трапезу неважко, але часу необхідно витратити більш ніж достатньо. Організацію краще доручити досвідченому ритуальному агенту. Професіонал знайде відповідний зал, складе і обговорить з Вами меню поминальних обідів згідно з усіма звичаями. КП Ритуальна Служба займається організацією поминальних обідів в Кропивницькому і області. Ми співпрацюємо з усіма кафе, які готують смачні і доступні за ціною поминальні обіди. В каталозі завжди знайдеться заклад, який має відповідне для замовника місце розташування і відповідає його бюджету: від маленької їдальні до величезного банкетного залу ресторану для поминок.

При замовленні поминального обіду ви оберете меню, яке буде відповідати звичаям і особистим уподобанням. Наприклад, можуть бути страви національної кухні або ж звичайне пісне меню. Ми здійснюємо поминки в Кропивницькому відповідно до вимог замовника.

Кожна ритуальна трапеза має свої нюанси і особливості. Запрошені гості на поминальний обід повинні вести себе спокійно, скромно і ні в якому разі не свариться. Поминальні обіди за традиціями вимагають, щоб одне місце за столом було вільним - це місце, де за життя сидів би небіжчик. На те місце кладуть порожні столові прибори і ставлять стакан з горілкою або водою, зверху кладуть скибочку хліба. Таким чином підкреслюють відсутність людини для його близьких.

Похоронний обід включає в себе церемоніальні страви, і поминальні трапези, рекомендовані православною церквою і християнськими канонами. Провідні кафе завжди підуть Вам на зустріч і додадуть до меню всі додаткові страви на замовлення. Всі замовлені поминальні страви готуються виключно зі свіжих і якісних продуктів, персонал буде Вас обслуговувати на високому рівні, розуміючи всю біль втрати близької людини замовників. Ви можете не турбуватися про сервіс та якість приготовлених страв. У разі невеликого бюджету і для економії обмовляється можливість замовником окремої покупки деяких продуктів і випивки.

Меню поминальних обідів:

  1. Борщ з м'ясом або капусняк;
  2. Кутя;
  3. Картопля пюре або гречка;
  4. Гуляш;
  5. Пиріг з курагою або маком;
  6. Пиріг з капустою і яйцем;
  7. Хліб;
  8. Компот або узвар;
  9. Млинці з медом;
  10. Котлети;
  11. Нарізка м'ясна та сирна;
  12. Оселедець;
  13. Вінегрет або весняний салат.

Поминальна трапеза - пісне меню:

  1. Щі з грибами;
  2. Кутя;
  3. Пиріг з курагою або маком;
  4. Пиріг з капустою і грибами;
  5. Картопляне пюре або гречка
  6. Риба;
  7. Млинці з медом;
  8. Хліб;
  9. Компот або узвар;
  10. Вінегрет або весняний салат.

Найважливіше пам'ятати, що поминки - це ритуальний обід, який не потрібно перетворювати в довгі посиденьки.